meny
La carte
Vår meny og vinkart består av kjente franske klassikere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og gode råvarer i sesong.
Alle råvarene vi bruker er valgt med tanke på dyrevelferd og bærekraft. Vi bruker aller helst råvarer fra norske småskalaprodusenter som leverer råvarer av høy kvalitet.
DÉJEUNER
Lunsj serveres tirsdag - fredag. På lørdager serverer vi vår kveldsmeny hele dagen.
$355
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$355
B,SO2
$395
LØJROM 30 gram
Løjrom, rømme, rødløk, dill og toast
$395
F,M,G,HV,E
$175
/
$295
TOAST AUX GIROLLES
Kantarelltoast, brioche, posjert egg, revet Beaufort, salat fra Onna gård og fritert sjalottløk
$175
/
$295
G,HV,E,M,SO2
$175
/
$275
POTIMARRON
Bakt og misoglassert Hokkaido-gresskar, røkt yoghurt, granateple, ingefær og brunet smør
$175
/
$275
M,SO
$185
/
$270
BETTERAVE ET CHÈVRE
Rødbetcarpaccio med rødbeter fra Hasle Gård, chèvre St. Maure, rødbetgel, ristede valnøtter, sennepsfrø og honning-vinaigrette
$185
/
$270
V,SO2,SEN,M
$275
SALADE ROMEO
Romeo-salat fra Onna gård, kylling, egg, parmesandressing og surdeigskrutonger
$275
M,E,G,HV,F
$295
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem, fritert brødkrumme og pommes frites
$295
E,G,HV,SO2,SEN
$295
SOUP DE POISSON
Kremet fisk- og blåskjellsuppe med safran, fennikel og dill
$295
F,B,M,SO2
$295
SANDWICH AU BOEUF
Grillet surdeigsbrød med braisert høyrygg av okse, karamellisert løk, estragonmajones, grønn salat og pommes frites
$295
G,HV,SO2,E,SEN
$395
MERLU
Pannestekt lysing, belgfrukter og potetkrem, røkt koljesaus med persilleolje
$395
F,M,SO2
$425
BOEUF PARISIENNE
Pariserbiff med rødbet, kapers, eggeplomme, cornichons, estragonmajones og pommes frites
$425
E,M,SO2
DESSERTS
$165
CRÈME BRÛLÉE
Crème brûlée, yoghurt og sitrongress-sorbet
$165
E,M
$185
CHOCOLATE BLANC ET CITRON VERT
Hvit sjokolade-limekrem med mandelfinancier, hylleblomstsorbet og mandelcrumble
$185
G,HV,MA,E,M
$99
PETITS FOURS
Valrhona sjokoladekonfekt, 3 stk
$99
M,G,E,MA,H,P,KO
$155
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken
$155
M,G,HV,SES,R,HA
FORMULE DÉJEUNER
2-retter 445 / 3-retter 565
TOAST AUX GIROLLES
Kantarelltoast, brioche, posjert egg, revet Beaufort, salat fra Onna gård og fritert sjalottløk
G,HV,E,M,SO2
MERLU
Pannestekt lysing, belgfrukter og potetkrem, røkt koljesaus med persilleolje
F,M,SO2
CRÈME BRÛLÉE
Crème brûlée, yoghurt og sitrongress-sorbet
E,M
Entrées
$355
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$355
B,SO2
$295
LØJROM
Blini med Løjrom fra Bottenviken, Røros-rømme og rødløk
$295
F,E,M,G,HV
Dagens pris
ENTRÉE DU JOUR
Dagens forrett
Dagens pris
Spør din servitør om allergener
$235
RAVIOLES DU DAUPHINÉ
Ravioli du Dauphiné med kantarell og ricottakrem, høstsopp, fersk mais fra Hans Bjørke, estragon og hasselnøtter
$235
G,HV,M,E,H,SO2
$235
COQUILLES ST. JACQUES
Miso-marinert grillet kamskjell, blomkålpuré, ingefær, hvitløk og vårløk
$235
B,M,SO2,SO
$545
LANGOUSTINE GRILLÉE
Gratinert sjøkreps «Thermidor», fennikel-crudité, feldtsalat, dill, lime og grillet brioche
$545
S,G,HV,E,SO2,M,SEN
$205
TERRINE DE JARRET DE PORC
Terrine av svineknoke og norsk andelever, grillet brioche, cornichons, hylleblomstgelé og salat fra Onna gård
$205
G,HV,M,E,SO2
$235
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem og fritert brødkrumme
$235
E,G,HV,SO2,SEN
$225
TARTE FLAMBÉE LARDONS
Tarte flambée med Gruyère og bacon
$225
M,G,HV
PLATS PRINCIPAUX
Dagens pris
POISSON DU JOUR
Dagens ferske fangst
Dagens pris
Spør din servitør om allergener
$515
LOTTE
Breiflabb med potetpuré og vin Jaune-saus, norsk gulrot, bakt løk og persille
$515
F,M,SO2
$395
PÂTES CAVATELLI
Cavatelli med grønne erter, bondebønner, snittebønner, Scamorza og petit pois-saus
$395
E,G,HV,M,SO2
$495
L’AGNEAU
Lammemørbrad med urtecrust, ragu av bog, jordskokkpuré, bakt jordskokk, bondebønner og lammesjy med grov sennep
$495
G,HV,SEN,M,SO2
$535
TOURNEDOS
Indrefilet av Norsk Rødt Fe med pannestekt skogsopp, sølvløk, spinat, madeirasjy og pommes dauphine
$535
E,G,HV,M,SO2
FROMAGE et DESSERTS
$235
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken med utvalgte oster
$235
M,G,HV,SES,R,HA
$195
CHOCOLATE BLANC ET CITRON VERT
Hvit sjokolade-limekrem med mandelfinancier, hylleblomstsorbet og mandelcrumble
$195
E,M,MA,G,HV
$195
CRÈME BRÛLÉE
Crème brûlée med yoghurt og sitrongress-sorbet
$195
E,M
$225
SOUFFLÉ AUX CERISES
Sufflé med kirsebær fra Øvre Eiker, melkesjokolade-is og kirsebærsaus
$225
E,M
$125
PETITS FOURS
Konfekt, 4 stk
$125
M,G,HV,MA,H,NØTTER,KO
MENU SAISON
MENYPRIS 1045 / VINMENY 795
RAVIOLES DU DAUPHINÉ
Ravioli du Dauphiné med kantarell og ricottakrem, høstsopp, fersk mais fra Hans Bjørke, estragon og hasselnøtter
G,HV,M,E,H,SO2
LOTTE
Breiflabb med potetpuré og vin Jaune-saus, norsk gulrot, bakt løk og persille
F,M,SO2
L’AGNEAU
Lammemørbrad med urtecrust, ragu av bog, jordskokkpuré, bakt jordskokk, bondebønner og lammesjy med grov sennep
G,HV,SEN,M,SO2
CHOCOLATE BLANC ET CITRON VERT
Hvit sjokolade-limekrem med mandelfinancier, hylleblomstsorbet og mandelcrumble
E,M,MA,G,HV
SELSKAPSMENY