meny
La carte
Vår meny og vinkart består av kjente franske klassikere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og gode råvarer i sesong.
Alle råvarene vi bruker er valgt med tanke på dyrevelferd og bærekraft. Vi bruker aller helst råvarer fra norske småskalaprodusenter som leverer råvarer av høy kvalitet.
DÉJEUNER
Lunsj serveres tirsdag - fredag. På lørdager serverer vi vår kveldsmeny hele dagen.
$355
HUÎTRES 6 stk
Østers, Boudeuse N°4 fra David Hervé
$355
B,SO2
$395
KALIX LØJROM 30 gram
Kalix Løjrom, rømme, rødløk, dill og toast
$395
F,M,G,HV,E
$195
SAUMON FUMÉ
Røkt laks fra Vippetangen, pepperrotdressing, agurk, dill, salat fra Onna gård og surdeigskrutonger
$195
F,E,M,G,HV,SO2
$255
SALADE ROQUEFORT
Roquefortsalat med valnøtter, fersk fiken, honningvinaigrette, marinert pære og sprøstekt rugtoast
$255
M,SO2,G,HV,R
$175
/
$215
SOUPE DE TOPINAMBOURS
Jordskokksuppe med syltede traktkantareller, sprøstekt kyllingskinn og vintertrøffel
$175
/
$215
M,SO2
$275
SALADE ROMEO
Romeo-salat fra Onna gård, kylling, egg, parmesandressing og surdeigskrutonger
$275
M,E,G,HV,F
$295
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem, fritert brødkrumme og pommes frites
$295
E,G,HV,SO2,SEN
$295
SOUP DE POISSON
Kremet fisk- og blåskjellsuppe med safran, fennikel og dill
$295
F,B,M,SO2
$295
SANDWICH AU BOEUF
Grillet surdeigsbrød med braisert høyrygg av okse, karamellisert løk, estragonmajones, grønn salat og pommes frites
$295
G,HV,SO2,E,SEN
$395
CABILLAUD
Pannestekt torsk med blåskjell, eple beurre blanc, selleripuré, cime di rapa og Gydas jordepler
$395
F,M,SO2,B,SE
$405
CONFIT DE CANARD
Sprøstekt confit av andelår, potetkrem, rosettkål, appelsin og kryddersaus
$405
M,SO2
DESSERTS
$165
CRÈME CATALAN
Crème Catalan med appelsin og kanel, hvit sjokoladekrem og karamelliserte pekannøtter
$165
E,M,PE
$185
CERISE ET YAOURT
Yoghurtmousse med kirsebærsaus, marsipan-is og ristede mandelflak
$185
M,E,MA
$99
PETITS FOURS
Valrhona sjokoladekonfekt, 3 stk
$99
M,G,E,MA,H,P,KO
$155
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken
$155
M,G,HV,SES,R,HA
FORMULE DÉJEUNER
2-retter 445 / 3-retter 565
SOUPE DE TOPINAMBOURS
Jordskokksuppe med syltede traktkantareller, sprøstekt kyllingskinn og vintertrøffel
M,SO2
CONFIT DE CANARD
Sprøstekt confit av andelår, potetkrem, rosettkål, appelsin og kryddersaus
M,SO2
CERISE ET YAOURT
Yoghurtmousse med kirsebærsaus, marsipan-is og ristede mandelflak
M,E,MA
Entrées
$355
HUÎTRES 6 stk
Østers, Boudeuse N°4 fra David Hervé
$355
B,SO2
$295
KALIX LØJROM
Blini med Kalix Løjrom, Røros-rømme og rødløk
$295
F,E,M,G,HV
$205
SAUMON FUMÉ
Lettrøkt laks fra Vippetangen, dill, egg, pepperrot, agurk, ramsløk-kapers og fritert sjalottløk
$205
F,E,SO2
$235
RAVIOLI
Kongekrabbe-ravioli med blåskjellsaus og estragon
$235
S,M,B,SO2,E,G,HV
$195
BETTERAVE
Bakte beter fra Hasle gård, chèvrekrem, bringebærhonning og rugtoast
$195
M,SO2,G,R,HV
$205
TERRINE DE JARRET DE PORC
Terrine av svineknoke og norsk andelever, grillet brioche, cornichons, hylleblomstgelé og salat fra Onna gård
$205
G,HV,M,E,SO2
$235
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem og fritert brødkrumme
$235
E,G,HV,SO2,SEN
$225
TARTE FLAMBÉE LARDONS
Tarte flambée med Gruyère og bacon
$225
M,G,HV
PLATS PRINCIPAUX
$455
MERLU POÊLE
Skinnstekt lysing, purreløk, rosettkål, pastinakkpuré, hasselnøtter og Comté-saus
$455
F,M,H,SO2,SE
$435
POISSON ET FRUIT DE MER
Dagens fisk og skalldyrgryte i safransaus, fennikel, belgfrukt og dill
$435
F,S,B,M,SO2
$395
GNOCCHI PARISIENNE
Gnocchi Parisienne med steinsopp, kantarell, sprøstekt jordskokk og kantarellsjy
$395
E,G,HV,M,SO2,BY
$485
MAGRET DE CANARD
Honningglasert andebryst fra Holte gård, mandelpotetpuré, bakt jordskokk, rips og andesaus med ristet pepper
$485
M,SO2
$535
TOURNEDOS
Indrefilet av Norsk Rødt Fe med pannestekt sopp, sølvløk, spinat, madeirasjy og pommes dauphine
$535
E,G,HV,M,SO2
FROMAGE et DESSERTS
$235
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken med utvalgte oster
$235
M,G,HV,SES,R,HA
$495
MONT D’OR
Varm Mont d’Or med grillet landbrød
$495
M,G,HV
$205
CHOCOLATE VALRHONA
Mørk sjokoladekrem, salt karamellsaus, brunet smør-is, kakao og havregrynscrumble
$205
M,E,G,HA
$195
CRÈME CATALAN
Crème Catalan med appelsin, kanel, hvit sjokolade og karamelliserte pekannøtter
$195
M,PE,E
$185
CERISE ET YAOURT
Yoghurtmousse med kirsebærsaus og marsipan-is
$185
M,E,MA
$125
PETITS FOURS
Konfekt, 4 stk
$125
M,G,HV,MA,H,NØTTER,KO
MENU SAISON
MENYPRIS 1045 / VINMENY 795
RAVIOLI
Kongekrabbe-ravioli med blåskjellsaus og estragon
S,M,B,SO2,E,G,HV
MERLU POÊLE
Skinnstekt lysing, purreløk, rosettkål, pastinakkpuré, hasselnøtter og Comté-saus
F,M,H,SO2,SE
MAGRET DE CANARD
Honningglasert andebryst fra Holte gård, mandelpotetpuré, bakt jordskokk, rips og andesaus med ristet pepper
M,SO2
CHOCOLATE VALRHONA
Mørk sjokoladekrem, salt karamellsaus, brunet smør-is, kakao og havregrynscrumble
M,E,G,HA
SELSKAPSMENY