meny
La carte
Vår meny og vinkart består av kjente franske klassikere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og gode råvarer i sesong.
Alle råvarene vi bruker er valgt med tanke på dyrevelferd og bærekraft. Vi bruker aller helst råvarer fra norske småskalaprodusenter som leverer råvarer av høy kvalitet.
DÉJEUNER
Lunsj serveres tirsdag - fredag. På lørdager serverer vi vår kveldsmeny hele dagen.
$345
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$345
B,SO2
$395
Kalix LØJROM 30 gram
Kalix Løjrom, rømme, rødløk, dill og toast
$395
F,M,G,HV
$195
ASPERGES
Asparges i sesong med luftig hollandaise-saus
$195
E,G,HV,M,SO2
$185
/
$270
BETTERAVE ET CHÈVRE
Rødbetcarpaccio med rødbeter fra Hasle Gård, chèvre St. Maure, rødbetgel, ristede valnøtter, sennepsfrø og honning-vinaigrette
$185
/
$270
V,SO2,SEN,M
$275
SALADE ROMEO
Romeo-salat fra Onna gård, kylling, egg, parmesandressing og surdeigskrutonger
$275
M,E,G,HV,F
$295
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem, fritert brødkrumme og pommes frites
$295
E,G,HV,SO2,SEN
$295
MOULES FRITES
Kremet moules frites med persille, hvitløk, pommes frites og aïoli
$295
M,E,B,SO2
$295
SANDWICH AU BOEUF
Grillet surdeigsbrød med braisert høyrygg av okse, karamellisert løk, estragonmajones, grønn salat og pommes frites
$295
G,HV,SO2,E,SEN
$275
PÂTES CAVATELLI
Cavatelli med ’Nduja, mascarpone og pistasjnøtter
$275
G,HV,E,PI,SO2
$385
LINGUE
Pannestekt lange med purreløk, spisskål, ferske erter, potetpuré og kremet røkt koljesaus
$385
F,M,SO2
$425
SCHNITZEL
Wienerschnitzel med grønne erter, nypoteter, ansjos, kapers, sitron og brunet smør
$425
M,E,G,HV,F
DESSERTS
$165
GLACE DE PÉCAN
Pecan-is, krokan og crisp feuilletine
$165
PE,E,M,G,HV
$165
MERINGUE
Marengs, bringebær og rabarbrakompott, crème diplomat med vanilje
$165
E,M,SO2
$99
PETITS FOURS
Valrhona sjokoladekonfekt, 3 stk
$99
M,G,E,MA,H,P,KO
$155
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken
$155
M,G,HV,SES,R,HA
FORMULE DÉJEUNER
2-retter 445 / 3-retter 565
ASPERGES
Asparges i sesong med luftig hollandaise-saus
E,G,HV,M,SO2
LINGUE
Pannestekt lange med purreløk, spisskål, ferske erter, potetpuré og kremet røkt koljesaus
F,M,SO2
MERINGUE
Marengs, bringebær og rabarbrakompott, crème diplomat med vanilje
E,M,SO2
ENTRÉES
$345
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$345
B,SO2
$295
Kalix LØJROM
Blini med Kalix Løjrom, Røros-rømme og rødløk
$295
F,E,M,G,HV
Dagens pris
ENTRÉE DU JOUR
Dagens forrett
Dagens pris
Spør din servitør om allergier
$235
ASPERGES
Asparges i sesong, hollandaise-saus med brunet smør og fritert surdeigscrisp
$235
M,G,HV,SO2,E
$235
COQUILLES ST. JACQUES
Åpen lasagne med grillet kamskjell, reker, tomat og kokos-limebladsaus
$235
S,B,E,G,HV,M,SO2
$195
MOULES FARCIES AU BEURRE D’ESTRAGON
Gratinerte blåskjell med sitron og estragon
$195
B,M,G,HV
$235
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem og fritert brødkrumme
$235
E,G,HV,SO2,SEN
$225
TARTE FLAMBÉE LARDONS
Tarte flambée med Reblochon, Gruyère, bacon og timian
$225
M,G,HV
PLATS PRINCIPAUX
$515
TURBOT
Grillet piggvar, ferske erter, bondebønner, neper, mandelpotetkrem og blåskjell-ramsløksaus
$515
F,B,SO2,M
Dagens pris
POISSON DU JOUR
Dagens ferske fisk
Dagens pris
Spør din servitør om allergier
$365
PÂTES CAVATELLI
Kremet cavatelli med kongeøsterssopp, shimeji og enoki
$365
E,G,HV,SO2,M
$465
POULET JAUNE
Gul kylling fra Sør-Vest Frankrike, fylt morkel, hvite asparges, gnocchi Parisienne og kyllingsjy med løpstikke
$465
E,G,HV,SO2,M
$525
ENTRECÔTE
Grillet entrecôte 200 gram, aspargesbønner, karamellisert løkpuré, peppersaus og Pommes Dauphine
$525
M,SO2,G,HV
FROMAGE et DESSERTS
$235
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken med utvalgte oster
$235
M,G,HV,SES,R,HA
$175
MERINGUE
Marengs, bringebær og rabarbrakompott, crème diplomat med vanilje
$175
E,M,SO2
$190
CHOCOLAT VALRHONA
Valrhona sjokolademousse, sjokoladeganache, tindved-gelé og kardemomme-is
$190
E,G,HV,M
$180
GLACE DE PÉCAN
Pecan-is med krokan, crisp feuilletine og berlinerbolle med salt karamellsaus
$180
PE,E,M,G,HV
$125
PETITS FOURS
Konfekt, 4 stk
$125
M,G,HV,MA,H,NØTTER,KO
MENU SAISON
MENYPRIS 1045 / VINMENY 795
ASPERGES
Asparges i sesong, hollandaise-saus med brunet smør og fritert surdeigscrisp
M,G,HV,SO2,E
TURBOT
Grillet piggvar, ferske erter, bondebønner, neper, mandelpotetkrem og blåskjell-ramsløksaus
F,B,SO2,M
POULET JAUNE
Gul kylling fra Sør-Vest Frankrike, fylt morkel, gnocchi Parisienne og kyllingsjy med løpstikke
E,G,HV,SO2,M
MERINGUE
Marengs, bringebær og rabarbrakompott, crème diplomat med vanilje
E,M,SO2
SELSKAPSMENY