meny
La carte
Vår meny og vinkart består av kjente franske klassikere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og gode råvarer i sesong.
Alle råvarene vi bruker er valgt med tanke på dyrevelferd og bærekraft. Vi bruker aller helst råvarer fra norske småskalaprodusenter som leverer råvarer av høy kvalitet.
DÉJEUNER
Lunsj serveres tirsdag - fredag. På lørdager serverer vi vår kveldsmeny hele dagen.
Denne lunsjmenyen er gjeldene fra 09/04.
$255
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$255
B,SO2
liten
/
stor 145
/
$265
SALADE AU SAUMON FUMÉ
Grønn bladsalat fra Onna, røkt laks fra Fredriks Røykeri på Vippetangen, surdeigskrutonger, bløtkokt egg, pepperrot-rømme og dill
liten
/
stor 145
/
$265
F,G,HV,SO2,M,E
$195
PÂTE EN CROÛTE
Fransk terrine med svin, økologisk andelever og pistasjnøtter, salat med sennepsdressing, cornichons og sølvløk
$195
G,HV,E,M,SEN,SO2,PI
$295
MOULES FRITES
Dampet og kremet blåskjell med ramsløk og pommes frites
$295
SO2,M,B,E
$265
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem, fritert brødkrumme og pommes frites
$265
E,G,HV,SO2
$285
CHÈVRE CHAUD
Sprøstekt Chèvre i filodeig, grønn salat, små franske erter, mynte, ristede valnøtter og bringebærhonning
$285
V,SO2,M,G,HV
$285
SOUP DE POISSON
Kremet fiskesuppe, dagens ferske fisk, reker og dillolje
$285
M,F,S,SO2
$295
SANDWICH AU BOEUF
Grillet surdeigsbrød med braisert høyrygg av okse, stekt løk, sprøstekt løk, estragon-majones, grønnkarse, grønn salat og pommes frites
$295
M,G,HV,SO2,SEN,E
$345
LINGUE
Teinefanget lange, mandelpotetkrem, vårprimører og strandkrabbesaus
$345
F,M,SO2,S
$365
POULET
Konfitert kyllinglår, neper, småpoteter, grønn asparges, syltede sennepsfrø og estragonsaus
$365
M,SE,SEN,SO2
DESSERTS
$165
CHOCOLATE BLANC
Hvit Valrhona sjokoladekrem, rabarbra, pistasjfinancier, sitronverbena og yoghurtsorbet
$165
M,E,G,HV,PI,MA,SO2
$175
CRÈME BRÛLÉE CITRON DE AMALFI
Sitron crème brûlée med hjemmelaget vaniljeis
$175
M,E
$99
PETITS FOURS
Valrhona sjokoladekonfekt, 3 stk
$99
M,G,E,MA,H,P
$155
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken
$155
M,G,HV,SES,R,HA
FORMULE DÉJEUNER
2-retter 445 / 3-retter 565
PÂTE EN CROÛTE
Fransk terrine med svin, økologisk andelever og pistasjnøtter, salat med sennepsdressing, cornichons og sølvløk
G,HV,E,M,SEN,SO2,PI
LINGUE
Teinefanget lange, mandelpotetkrem, vårprimører og strandkrabbesaus
F,M,SO2,S
$1
CRÈME BRÛLÉE CITRON DE AMALFI
Sitron crème brûlée med hjemmelaget vaniljeis
$1
M,E
ENTRÉES
$255
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$255
B,SO2
$285
KALIX LØJROM
Blini med Kalix Løjrom, Røros-rømme og rødløk
$285
F,E,M,G,HV
$245
COQUILLES ST. JACQUES
Pannestekt kamskjell fra Frøya, kamskjellrogn bottarga, eple, stangselleri, sagogryn og hjerteskjellsaus
$245
B,M,SO2,SE
$275
PÂTE AUX CRUSTACÉS
Åpen lasagne med hummer og kongekrabbe, estragongelé, sitrongressvelouté og jordskokk
$275
S,SO2,M,G,HV,E
Dagens pris
ENTRÉE DU JOUR
Dagens forrett etter markedet
Dagens pris
spør din servitør om allergener
$190
CÉLERI-RAVE
Saltbakt sellerirot, eggekrem, trøffel, puffet bokhvete og fermentert selleri beurre blanc
$190
E,SO2,SE,M
$195
MOULES FARCIES AU BEURRE D’ESTRAGON
Gratinerte blåskjell med sitron og estragon
$195
B,M,G,HV
$215
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem og fritert brødkrumme
$215
E,G,HV,SO2
PLATS PRINCIPAUX
$465
TURBOT GRILLÉE
Grillet piggvar, potet-terrine, Piquillo-paprika, bakt hvitløk, aspargesbønner, vårløk og strandkrabbesaus
$465
S,F,M,SO2
Dagens pris
POISSON DU JOUR
Dagens fisk etter markedet
Dagens pris
spør din servitør om allergener
$345
GNOCCHI
Gnocchi med bakt gresskar, salviesmør, ristede hasselnøtter, gresskarkjerner og ricotta
$345
G,HV,E,M,H,SO2
$485
FAUX FILET DE VEAU
Ytrefilet av kalv, mandelpotetkrem, neper, vårgulrot, borretaneløk og Madeira-trøffelsaus
$485
M,SO2
$470
POULET DE BRESSE
Kylling fra Bresse med morkel, savoykål, blomkål, asparges og kremet løpstikkesaus
$470
M,SO2
$465
ENTRECÔTE
Grillet entrecôte (200 gr), løkpuré, syltet løk, grønn salat fra Onna Gård i Moss med vinaigrette og crisp topping, pommes frites og bearnaise-saus
$465
SO2,SEN,E,M,G,HV
FROMAGE et DESSERTS
$210
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken med utvalgte oster
$210
M,G,HV,SES,R
$175
CHOUX AU CRAQUELIN
Vannbakkels med craquelin, vaniljekrem, hasselnøtt-cremeaux, kardemomme-is, crisp feuilletine og caramel tuile
$175
G,HV,M,H,E,nøtter
$185
CHOCOLATE BLANC
Hvit Valrhona sjokoladekrem, rabarbra, pistasjfinancier, sitronverbena og yoghurtsorbet
$185
M,E,G,HV,PI,MA
$195
SOUFFLÉ AUX FRUITS DE LA PASSION
Pasjonsfrukt-soufflé med pasjonsfruktsaus og kokos sorbet
$195
M,KO,E,G,HV
*Tilberedningstid på min. 20 minutter
$125
PETITS FOURS
Konfekt, 4 stk
$125
M,G,HV,MA,H,NØTTER
MENU SAISON
MENYPRIS 925 / VINMENY 745
PÂTE AUX CRUSTACÉS
Åpen lasagne med hummer og kongekrabbe, estragongelé, sitrongressvelouté og jordskokk
S,SO2,M,G,HV,E
TURBOT GRILLÉE
Grillet piggvar, potet-terrine, Piquillo-paprika, bakt hvitløk, aspargesbønner, vårløk og strandkrabbesaus
S,F,M,SO2
POULET DE BRESSE
Kylling fra Bresse med morkel, savoykål, blomkål, asparges, kremet løpstikke og morkelsaus
M,SO2
CHOUX AU CRAQUELIN
Vannbakkels med craquelin, vaniljekrem, hasselnøttcremeaux, kardemomme-is, crisp feuilletine og caramel tuille
G,HV,M,H,E,nøtter
SELSKAPSMENY