meny
La carte
Vår meny og vinkart består av kjente franske klassikere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og gode råvarer i sesong.
Alle råvarene vi bruker er valgt med tanke på dyrevelferd og bærekraft. Vi bruker aller helst råvarer fra norske småskalaprodusenter som leverer råvarer av høy kvalitet.
DÉJEUNER
Lunsj serveres tirsdag - fredag. På lørdager serverer vi vår kveldsmeny hele dagen.
$345
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$345
B,SO2
$395
LØJROM 30 gram
Løjrom, rømme, rødløk, dill og toast
$395
F,M,G,HV
$175
/
$295
CRABE
Taskekrabbesalat med Lyngenreker, agurk, dillgelé, pepperrot og surdeigskrutonger
$175
/
$295
S,M,G,HV,SO2
$185
/
$270
BETTERAVE ET CHÈVRE
Rødbetcarpaccio med rødbeter fra Hasle Gård, chèvre St. Maure, rødbetgel, ristede valnøtter, sennepsfrø og honning-vinaigrette
$185
/
$270
V,SO2,SEN,M
$275
SALADE ROMEO
Romeo-salat fra Onna gård, kylling, egg, parmesandressing og surdeigskrutonger
$275
M,E,G,HV,F
$295
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem, fritert brødkrumme og pommes frites
$295
E,G,HV,SO2,SEN
$295
MOULES FRITES
Kremet moules frites med persille, hvitløk, pommes frites og aïoli
$295
M,E,B,SO2
$295
SANDWICH AU BOEUF
Grillet surdeigsbrød med braisert høyrygg av okse, karamellisert løk, estragonmajones, grønn salat og pommes frites
$295
G,HV,SO2,E,SEN
$275
PÂTES CAVATELLI
Cavatelli med ’Nduja, mascarpone og pistasjnøtter
$275
G,HV,E,PI,SO2
$395
LINGUE
Pannestekt lange, blomkålpuré, sommerkål, japonaise-saus med brunet smør, sjalottløk, granateple, ingefær og soya
$395
F,M,SO2,SO,G,HV
$425
CULOTTE DE VEAU
Kalveculotte, sesongens primører, ramsløksaus og nypotetsalat
$425
M,SO2
DESSERTS
$170
FRUIT DE LA PASSION
Pasjonfruktmousse med hvit sjokolade, marinert ananas, mandelcrumble og kokossorbet
$170
M,E,MA,G,HV,KO
$175
MERINGUE CROUSTILLANTE
Marengs med norske jordbær, rabarbra, engsyre og crème diplomat med vanilje
$175
E,M,SO2
$99
PETITS FOURS
Valrhona sjokoladekonfekt, 3 stk
$99
M,G,E,MA,H,P,KO
$155
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken
$155
M,G,HV,SES,R,HA
FORMULE DÉJEUNER
2-retter 445 / 3-retter 565
CRABE
Taskekrabbesalat med Lyngenreker, agurk, dillgelé, pepperrot og surdeigskrutonger
S,M,G,HV,SO2
LINGUE
Pannestekt lange, blomkålpuré, sommerkål og japonaise-saus med brunet smør, sjalottløk, granateple, ingefær og soya
F,M,SO2,SO,G,HV
FRUIT DE LA PASSION
Pasjonfruktmousse med hvit sjokolade, marinert ananas, mandelcrumble og kokossorbet
M,E,MA,G,HV,KO
ENTRÉES
$345
HUÎTRES 6 stk
Østers, Fine de Ronce N°3 fra David Hervé
$345
B,SO2
$295
LØJROM
Blini med Løjrom fra Bottenviken, Røros-rømme og rødløk
$295
F,E,M,G,HV
$225
CRABE
Taskekrabbe fra Smøla, krabbesalat med Lyngenreker, Piment d’Espelette, gressløk, sesamfrø og toast Melba
$225
S,G,HV,E,M,SES
$235
COQUILLES ST. JACQUES
Miso-marinert grillet kamskjell, blomkålpuré, ingefær, hvitløk og vårløk
$235
B,M,SO2,SO
$495
LANGOUSTINE GRILLÉE*
Gratinert sjøkreps «Thermidor», fennikel-crudité, feldtsalat, dill, lime og grillet brioche
$495
S,G,HV,E,SO2,M,SEN
*etter tilgjengelighet
$190
TOMATE DE HANASAND
Tomatcarpaccio og Tête de Moine AOP, vinaigrette, olivenolje og krutonger
$190
SO2,G,HV,M
$235
TARTARE DE BOEUF
Tartar av okse med pepperrot, løk, eggekrem og fritert brødkrumme
$235
E,G,HV,SO2,SEN
$225
TARTE FLAMBÉE LARDONS
Tarte flambée med Reblochon, Gruyère, bacon og timian
$225
M,G,HV
PLATS PRINCIPAUX
$495
FLÉTAN GRILLÉ
Grillet villkveite, mandelpotetkrem, nepe, stilkblomkål og hummersaus
$495
F,S,SO2,M
Dagens pris
POISSON DU JOUR
Dagens ferske fisk fra Fiskcentralen, Vippetangen, tondo squash, merian, artisjokk og sauce vierge
Dagens pris
F,M,SO2
$335
CHOU-FLEUR
Bakt blomkål fra Toten, blomkålkrem, puy-linser, brunet smør og chimichurri
$335
M,SO2
liten
/
stor 265
/
$365
BUCATINI AUX MOULES
Bucatini-pasta med blåskjell, beurre monté, persille, hvitløk og Piment d’Espelette
liten
/
stor 265
/
$365
B,G,HV,M,E,SO2
$505
CULOTTE DE VEAU
Kalveculotte, sommerprimører, ristet sellerikrem og sort peppersaus med steinsopp
$505
M,SO2,SE,G,BY
$525
ENTRECÔTE
Grillet entrecôte, 200 gram, salat fra Onna gård, sprø løkcrumble, pommes frites og béarnaisesaus
$525
M,SO2,G,HV,E,SEN
FROMAGE et DESSERTS
$235
ASSIETTE DE FROMAGE
Ostetallerken med utvalgte oster
$235
M,G,HV,SES,R,HA
$175
MERINGUE CROUSTILLANTE
Marengs med norske jordbær, rabarbra, engsyre og crème diplomat med vanilje
$175
E,M,SO2
$180
FRUIT DE LA PASSION
Pasjonsfruktmousse med hvit sjokolade, marinert ananas, mandelcrumble og kokossorbet
$180
M,E,MA,G,HV,KO
$190
CHOUX AU CRAQUELIN
Sjokoladevannbakkels med Valrhona sjokoladeiskrem, espresso-skum og krokan
$190
G,HV,E,M,H,NØTTER
$125
PETITS FOURS
Konfekt, 4 stk
$125
M,G,HV,MA,H,NØTTER,KO
MENU SAISON
MENYPRIS 1045 / VINMENY 795
COQUILLES ST. JACQUES
Miso-marinert grillet kamskjell, blomkålpuré, ingefær, hvitløk og vårløk
B,M,SO2,SO
FLÉTAN GRILLÉ
Grillet villkveite, nepe, stilkblomkål og hummersaus
F,S,SO2,M
CULOTTE DE VEAU
Kalveculotte, sommerprimører, ristet sellerikrem og sort peppersaus med steinsopp
M,SO2,SE,G,BY
MERINGUE CROUSTILLANTE
Marengs med norske jordbær, rabarbra, engsyre og crème diplomat med vanilje
E,M,SO2
SELSKAPSMENY